Samples

Wilt u een proefstukje? Dat is (vaak) geen probleem. Past het door de brievenbus qua diameter? Dan sturen we zo een stukje op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer +31(0) 610468633 of via de e-mail info@touwspecialist.nl. Maar u kunt ook altijd langskomen in Heeg.

Touw advies.

We hebben vele soorten touw met verschillende diameters en kleuren in ons assortiment. Het valt dan niet mee om het juiste touw of koord te kiezen. We helpen u daarom graag om voor u de beste oplossing te zoeken. Heeft u daarnaast grotere hoeveelheden touw nodig of speciale wensen wat betreft afwerking of kleur? We denken graag met u mee.

Projecten

We leveren ook veel touw voor projecten bestemd voor bedrijven of organisaties. Door snel te schakelen met onze fabrikanten kunnen we in korte tijd grote hoeveelheden touw tegen een scherp tarief leveren.

Watersport / zeilboot

Onze webshop is gesitueerd bij jachthaven Wettersicht, hierdoor zijn wij instaat om uw zeilboot direct van lijnen te voorzien. Door onze oorsprong in de zeilsport hebben we veel ervaring als het gaat om het juiste lijntje voor elk type zeilboot.

Heeft u een vraag of bent u niet helemaal zeker welk stukje touw of lijn geschikt is voor uw toepassing of zeilboot? Vul het formulier in op de contact pagina en we komen zo snel als mogelijk met een passend voorstel bij u terug.

Soorten touw

Geslagen touw, gevlochten touw, hennep, manilla, katoen, dyneema, polyester. Touw is een oeroud product waarin vandaag de dag nog steeds veel innovatie in is. Een leuke pagina om eens te bezoeken is de wikipedia pagina van touw. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Touw