Ons touw assortiment:

Sinds 2010 leveren wij touw in verschillende soorten voor diverse doelgroepen. Ons kwaliteit touw leveren we direct uit ons grote eigen voorraad, om een snelle levering mogelijk te kunnen maken. Touw kopen kan heel eenvoudig online maar is eventueel ook mogelijk in onze showroom in Heeg. Alle touw soorten zijn per tros en per meter te verkrijgen.

Groot assortiment Touw

Onze voorraad touw is inmiddels zo groot dat we meestal binnen een dag kunnen leveren, mocht het niet op voorraad zijn en is snelheid gewenst dan kunnen we snel schakelen door middel van onze betrouwbare toeleveranciers. Het is mogelijk om de volgende soorten touw te kopen: Manilla Touw, Sisal Touw, Polypropyleen Touw, Hennep Touw, Katoen Touw en nog diverse andere touwsoorten.

Touw kopen voor bedrijven

Wilt u touw kopen voor uw bedrijf dan bent u bij Touwspecialist op de juist plaats. Door korte lijnen met onze toeleveranciers kunnen we voor uw bedrijf touw leveren voor scherpe prijzen. We helpen graag om voor u de beste oplossing te vinden. Neem contact op voor uitgebreid touw advies. Vul daarom eenvoudig ons contactformulier in of neem contact op via onze contactgegevens