Touw advies.

We hebben vele soorten touw met verschillende diameters en kleuren in ons assortiment. Het valt dan niet mee om het juiste touw of koord te kiezen. We helpen u daarom graag om voor u de beste oplossing te zoeken. Heeft u daarnaast grotere hoeveelheden touw nodig of speciale wensen wat betreft afwerking of kleur? Ga naar de contactpagina voor onze contactgegevens. We denken graag met u mee.

Projecten

We leveren ook veel touw voor projecten bestemd voor bedrijven of organisaties. Door snel te schakelen met onze fabrikanten kunnen we in korte tijd grote hoeveelheden touw tegen een scherp tarief leveren.

Bekijk hier enkele projecten…

Maatwerk

We maken ook veel touw / koord op maat. Wilt bijvoorbeeld 5000 stukjes rood koord van 50cm of 2 meter? Of in een andere hoeveelheid / lengte. Wilt u een touwgordijn met een klassieke uitstraling met bijvoorbeeld Hempex touw. Wilt u aan het touw een mooie oogsplits ( lus ) hebben met touwkous ( versterkt oog ). Wilt u uw zeilboot opnieuw laten belijnen? Alles is mogelijk. Neem contact op

Lijnen voor uw zeilboot

Onze webshop is gesitueerd bij jachthaven Wettersicht, hierdoor zijn wij instaat om uw zeilboot direct van lijnen te voorzien. Door onze oorsprong in de zeilsport hebben we veel ervaring als het gaat om het juiste lijntje voor elk type zeilboot.

Heeft u een vraag of bent u niet helemaal zeker welk stukje touw of lijn geschikt is voor uw toepassing of zeilboot? Vul onderstaande formulier in en we proberen zo snel als mogelijk te reageren.

[ninja_form id=1]

Soorten touw

Geslagen touw, gevlochten touw, hennep, manilla, katoen, dyneema, polyester. Touw is een oeroud product waarin vandaag de dag nog steeds veel innovatie in is. Een leuke pagina om eens te bezoeken is de wikipedia pagina van touw. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Touw

Samples

Wilt u een proefstukje? Dat is (vaak) geen probleem. Past het door de brievenbus qua diameter? Dan sturen we zo een stukje op. Een proefstukje kunt u aanvragen door een e-mail of bericht te sturen via de contactpagina.

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer +31(0) 610468633 of via de e-mail info@touwspecialist.nl. Maar u kunt ook altijd langskomen in Heeg.