Over ons

touwspecialist

Touwspecialist.nl is in eigendom van “Van Wieren Fopma V.O.F.” Deze vennootschap bestaat uit Ruurd van Wieren en Roelof Fopma. De winkel staat in Heeg, zie bovenstaande luchtfoto van de winkel/jachthaven. Wilt u kennis maken met de mogelijkheden / oplossingen die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

1. Algemene informatie
2. Stichting webshop Keurmerk
3. Betalingen
4. Verzenden
5. Herroepingsrecht
6. Klachtenafdeling
7. Privacy Policy
8. Hoogwaardige merken

Touwspecialist.nl biedt professionele oplossingen aan interieurbedrijven/aanneemers/watersporters en agri bedrijven. Kwalitatieve lijnen met een dikte tot 40 mm zijn simpel online te bestellen en snel leverbaar. Zelf afhalen is ook mogelijk, want Touwspecialist.nl heeft een eigen winkel in Heeg. Klanten kunnen daar tevens hun jacht of open boot achterlaten voor de volledige vervanging van het touwwerk.

Touwspecialist.nl kiest voor kwaliteit.

Webshop Keurmerk

logo-WSK-compleet_kl

Touwspecialist.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk zodat u bent verzekerd van de juiste voorwaarden. Voor meer informatie kunt u op de onderstaande banner klikken

Betaling

De betaling kan op vier manieren plaats vinden:
Ideal, het bedrag wordt online overgemaakt zodat wij direct de producten kunnen verzenden
Overmaken, u maakt het bedrag over op rekening nummer 1537.13.038 ( Rabobank Zuidwest Friesland ). Wij versturen de goederen zodra we de betaling binnen hebben.
Contant, u kunt de producten bij ons filiaal in Heeg afhalen en contant betalen.
Onder rembours, deze mogelijkheid biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen.

ideal

Verzenden

Wij verzenden onze producten via POST NL, wanneer de producten verzonden zijn krijgt u een track & trace code zodat u uw bestelling kunt volgen.

postnl

herroepingsrecht

Bij levering van producten:
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.
De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument uitsluiten voor zover voorzien in lid 2 en 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d. die snel kunnen bederven of verouderen;
e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiƫle markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
f. voor losse kranten en tijdschriften;
g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten:
a. betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode;
b. waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken;
c. betreffende weddenschappen en loterijen.

Klachtenafdeling

Mocht u onverhoopt een klacht hebben wat betreft een product dan kunt u ons dit kenbaar maken via:

De e-mail, info@touwspecialist.nl

Of per post:

Touwspecialist.nl | Van Wieren Fopma V.O.F.
Nummer 16
8777 XD Nijhuizum

Zodra wij de klacht binnen hebben zullen wij hierover berichten. We zullen vervolgens binnen 2 weken een antwoord gegeven op uw klacht. We zijn aangesloten bij Stichting Keurmerk. Deze heeft een onafhankelijke geschillen commissie. Voor meer informatie hierover kunt u de website van Stichting Webshop keurmerk bezoeken. Zie www.keurmerk.info

Privacy Policy

Alle gegevens die door de “Webshop Touwspecialist.nl” worden verzameld, zullen vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet kenbaar worden gemaakt aan derden. De informatie die u aan de “Webshop Touwspecialist.nl” geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.
Het doel van het registreren van persoonsgegevens door de “Webshop Touwspecialist.nl” is om zo snel als mogelijk u de goederen te versturen en bij eventuele klachten snel uw gegevens op te kunnen zoeken.
De site bevat links naar andere sites en sites van business partners die niet tot de “Webshop Touwspecialist.nl” behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van zulke sites.
De “Webshop Touwspecialist.nl” zal naar aanleiding van een verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit de database verwijderen. Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring, de site van de “www.Touwspecialist.nl” of uw ervaringen met de site, dan kunt u contact met ons opnemen via info@lines4boats.nl.

Comments are closed.